Ontdek meer

 

Winkelcentrum midden in Limburg

Winkelcentra voor gevarieerd winkelen

Op zoek naar een gezellig winkelcentrum in Midden-Limburg? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste winkelcentra midden in Limburg. Van kledingwinkel tot woonwinkel.

Zo is er het Designer Outlet Centrum Roermond, het grootste kleding outlet van Noord-Europa. Bezoek ook de extra grote winkels in het Retailpark of de Huis en Tuin Boulevard, waar je gratis parkeert. Vergeet ook niet de knusse winkelcentra in binnenstad van Roermond en Weert, met hun gevarieerde keus aan fijne speciaalzaken. Heerlijk winkelen, ook op een koopzondag. 

Winkelen in Midden-Limburg

Ontdek alles over het winkelen in Midden-Limburg

Overdekt winkelen.

Welk winkelcentrum midden in Limburg is overdekt?

 

Winkelcentrum

Coronaproof naar het Designer Outlet Roermond dat kan!

Designer Outlet
Winkelcentrum

Het Retailpark Roermond is een winkelcentrum met grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Het is 363 dagen per jaar geopend, dus iedere zondag. U vindt er o.a. Media Markt, Intersport Megastore, Toys XL, AH XL, Blokker, Xenos, Electro World Tummers en Rofra Home. Iedere zondag geopend!

Retailpark
Winkelcentrum

Shoppingcenter Roercenter is gelegen in het centrum van Roermond en is volledig overdekt met een moderne parkeergarage waardoor u onder alle weersomstandigheden altijd prettig kunt winkelen.

Roercenter