Ontdek meer

 

Terras Weert e.o : Restaurant Diverso

Buitenterras

Het terras van Restaurant Diverso ligt aan de achterzijde van het pand . Restaurant Diverso heeft een Bib Gourmand toekenning. De toekenning van een Bib Gourmand betekent dat de betreffende zaak een geweldige verhouding biedt van prijs, kwaliteit en plezier. Bovendien moet er een 3-gangenmenu te krijgen zijn voor maximaal EU 39,00. Het terras van Restaurant Diverso in Nederweert is uitstekend bereikbaar vanuit Weert en Roermond.

Het terras van Restaurant Diverso ligt aan de achterzijde van het pand. Dit is een rustige plek, in het groen. Het terras, de tuin en parkeerplaats zijn ruim van opzet en de oude bomen zorgen voor een rustieke sfeer. Het terras biedt voor 80 gasten zitplaatsen in lekkere rotanstoelen. De sfeerhaard wordt regelmatig aan gestoken. Deze plek is buitengewoon geschikt voor lunch, diner, borrel voor kleine en grote gezelschappen. Voor dekentjes en terrasverwarming is gezorgd om zo lang mogelijk buiten te genieten.

Aanraders: Antipasto Diverso, Carpaccio van Ossenhaas, Scampi Diverso, Pasta truffel en Tiramisu. 

Contactgegevens

Restaurant Diverso
Brugstraat 44
6031 EG NEDERWEERT
Nederland
0495 625 000

Openingstijden

Ma-zo: 12:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Kinderspeelhoek
ja
Terras
ja
ITS geclassificeerd
nee
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Eigen parkeerterrein
ja
Parkeergarage
nee
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Parkeergelegenheid bussen
ja
Fietscafé / Fietsers welkom
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Hoofdgerecht vanaf
15.00
Reserveren
reserveren aangeraden
Betaalmogelijkheden
Creditcard
Betaalmogelijkheden
PIN
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels

Ook op deze locatie

Restaurant Weert e.o : Diverso

Restaurant Weert e.o : Diverso

Restaurant Diverso is een laagdrempelig restaurant in de directe omgeving van Weert en Roermond met een Bib gourmand toekenning. Het restaurant is gevestigd in Nederweert. De locatie is bijzonder omdat het een oud pand (uit 1857) is dat vroeger gediend heeft als koetshuis, later als dokterswoning en al lange tijd als restaurant.
De toekenning van een Bib Gourmand betekent dat de betreffende zaak een geweldige verhouding biedt van prijs, kwaliteit en plezier. Bovendien moet er een 3-gangenmenu te krijgen zijn voor maximaal EU 39,-.