Ontdek meer

 

Brasserie & Chocolaterie De Pastorie

Brasserie/Lunchroom

De Pastorie is een statige stadsvilla in het historische hart van Roermond, aan de voet van de St. Christoffel Kathedraal. Brasserie & Chocolaterie De Pastorie is reeds vele jaren een vaste waarde in shoppingstad Roermond. De uitgebreide lunchkaart biedt elke gast voldoende keuzemogelijkheid.

Ons mooie terras in historische ambiance, op steenworp afstand van het internationaal bekende Designer Outlet Roermond, biedt de mogelijkheid om even de drukte te ontvluchten en te genieten van een heerlijke sfeer.

Chocolaterie Albèrt is een familiebedrijf, opgericht in 1982 te Udenhout, dat zich toelegt op het traditioneel produceren van bonbons en chocoladeproducten. In de ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere originele chocoladespecialiteiten vervaardigd. Laat u zich bij ons verrassen door een uitgebreid aanbod in onze winkel en geniet van een heerlijke kop koffie in onze brasserie.


Sociaal ondernemen

Bij ons bent u verzekerd van een vriendelijke en persoonlijke service. De Pastorie is een bijzondere horecaonderneming die via het innovatieve MatchWinner-concept mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen biedt in een beschermde leerwerkomgeving.

Contactgegevens

Brasserie & Chocolaterie De Pastorie
Grotekerkstraat 29
6041 CR ROERMOND
Nederland
0475 856 492

Openingstijden

Di-zo: 10:00 - 18:00 uur.

Faciliteiten

Type eetgelegenheid
brasserie