Ontdek meer

 

Heksen en tovenaars op Kasteel de Keverberg

Jeugdfestival

KESSEL: Kasteel De Keverberg, Kasteelhof 4, Heksen en tovenaars op Kasteel de Keverberg. Vanaf maandag 12 oktober 2020 t/m zondag 1 november 2020 volgens weekplanning, Het basisprogramma is gratis bij een entreeticket. Voor deelname aan de heksen- en tovenaarsschool geldt naast de reguliere toegangsprijs een prijs van € 2,50 per deelnemend kind.

Tijdens de herfstvakantie wordt Kasteel De Keverberg omgetoverd tot heksen- en tovenaarskasteel. Elke dag zijn er diverse leuke activiteiten in het thema van heksen en tovenaars te beleven voor kinderen. Het basisprogramma is gratis bij een entreeticket.

HEKSEN- EN TOVENAARSSCHOOL OP WOENSDAG 14, 21 EN 28 OKTOBER
Op de woensdagen is er tussen 11.00 uur tot 15.30 uur een speciale heksen- en tovenaarsschool mét een meet & greet met de Goede Heks én een les van Hoofdtovenaar Ka om de jonge heksen en tovenaars in opleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. Voor deelname aan de heksen- en tovenaarsschool geldt naast de reguliere toegangsprijs een prijs van 2,50 per deelnemend kind. Het programma duurt ± 1,5 uur en kan tussen 11.00 en 15.30 uur worden doorlopen!

Hierbij is inbegrepen: verschillende spellen en activiteiten, ranja en iets lekkers. Kom jij ons helpen de boze tovenaar te verslaan? Kijk voor meer informatie en om tickets te reserveren op http://kasteeldekeverberg.nl/activiteiten

Voor de actuele openingstijden kijk op de website van Kasteel De Keverberg.

Contactgegevens

Kasteelhof 4
5995BX Kessel
Nederland
077 – 7600 666

Openingstijden

Vanaf maandag 12 oktober 2020 t/m zondag 1 november 2020
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag